Stuck in a rut

Jeg finner liksom ikke ut av hva slags blogg dette er.

Ikke at den må falle i en konkret kategori, eller at den ikke skal få utfolde seg som den selv vil, men jeg føler at den mangler en rød tråd.

Har jeg fokursert for mye på fortid, kanskje? For lite på hva jeg gjør akkurat nå?

Oppdaterer jeg for sjelden?

Når jeg bare har noen minutter hender det jeg tenker at jeg raskt kan skrive noe om dagen min.

Men det skjer sjelden noe spennende. Og jeg tenker alltid at dette ikke er en "sånn" blogg. Men fordi jeg så tydelig ikke vet hva jeg skal kalle den får du et ufrivillig innblikk i hva jeg ofte bruker tiden min på.

Jeg leker med hundene:

Og spiser mat (som smaker utrolig godt, men tydelig ikke gjør seg på bilder):

Når jeg redigerer tekst hender det jeg sitter ved et veldig lavt bord i stuen:

Ofte med denne utsikten:

Ellers hører jeg på musikk:

Og podcasts:

Ofte samtidig som jeg går turer:

Støter på Halloweenpynt som skremmer vettet av hundene:

Handler (bildet ble tatt i midten av september. Nå er Halloween for lengst byttet ut med en kobinasjon av Thanksgiving og jul):

Får besøk:

Bryter trafikkreglene og får link til en liten videosnutt der jeg kan se meg selv kjøre på rødt igjen og igjen og igjen:

En sjelden gang skjer det noe mer spennende. Et stand up show:

Etterfulgt av en klem av Tom Green:

IMG_0323.JPG

Eller - på virkelig store dager - at jeg fyller bensin:

Men - i det store og det hele - hvem bryr seg om denne typen oppdateringer?

Hvor interessant er det?

Jeg vet ikke hva du foretrekker å lese om.

Men selv synes jeg det kan være spennende å få et innblikk i andres liv - enten de med hverdager som er HAKKET mer actionfylt enn min, men også de som deler bilder av en kaffekopp og noen tanker.

Jeg startet bloggen fordi jeg liker å skrive. Men fordi jeg uansett gjør nettopp det resten av dagen har jeg allerede et utløp. Derfor tenker jeg at jeg helst vil dele noe folk eventuelt har interesse av å følge med på.

Egentlig er det feil å stille denne typen spørsmål (en blogg skal jo reflektere hva JEG har å meddele, interessant eller ikke) - men fordi jeg føler meg STUCK in a rut - samtidig som jeg veldig gjerne vil fortsette å blogge - takker jeg på forhånd for all mulig feedback og all inspirasjon og alle svar på dette: 

Hva vil du lese om?

Hva slags innlegg liker du?

Har du noen innspill? Spørsmål?

Vil du hjelpe denne bloggen å finne en form?