Sannheten bak perfekte bilder

Sophie Elise viser oss sannheten bak sine perfekte bilder.

Og jeg elsker det og hyller henne for at hun deler noe hun selv er ukomfortabel med for at ANDRE skal føle seg mer komfortable med seg selv.

 Magen mens hun ligger...

Magen mens hun ligger...

 ... og magen mens hun står.

... og magen mens hun står.

Som hun selv er inne på i innlegget: vi vet alle at det tas hundrevis av selfies før man velger ut det ene perfekte, at mager holdes inn og rumper dyttes ut, i enkelte tilfeller blir vel også bilder redigert (om Sophie Elise har gjort det eller ikke har jeg ingen anelse om, dette innlegget dukket opp i feeden min på Facebook og jeg leser vanligvis ikke bloggen hennes - men jeg tror vi har veldige like meninger hva dyrevelferd og pels angår.)

Uansett:

Vi vet at perfekte bilder ikke egentlig er ekte.

Og likevel vil jeg tro at veldig mange har veldig godt av å se en form for bevis.

 Med rumpa ut...

Med rumpa ut...

 ... og helt avslappet.

... og helt avslappet.

Sophie Elise skriver:

"Alt for mange går inn på en blogg eller en instagram og føler seg for dårlig etterpå, meg selv innkludert. Jeg kommer til å fortsette å poste oppstilte bilder, hvor jeg har valgt min beste vinkel og har på meg mye sminke, for da føler jeg meg komfortabel. Jeg synes ikke det er noe feil å poste fine bilder av seg selv, likt som at man legger de fineste bildene i familiealbumet. Men jeg vil gjerne vise dere at det finnes flere sider av det også, i tilfelle dere skulle glemme det."

Dette må ha krevd mye mot, men jeg er sikker på at det når veldig mange som virkelig trenger en påminnelse om det vi selvfølgelig vet.... men likevel har en tendens til å glemme når for eksempel selfiene ligner aliens (bare meg?)

Jeg applauderer Sophie Elise for at hun trosset ubehaget og minner oss på det vi selvfølgelig vet - det ligger arbeid bak de perfekte bildene - men likevel kanskje glemmer. 

Dette innlegget vil garantert treffe mange som trenger nettopp den påminnelsen.

Alle bilder er hentet fra sophieelise.blogg.no.


Til slutt:

Hva synes du om innlegget?