Blendende vakkert - og gode nyheter på tampen av året

Det jeg har referert til som "word-dokumentet" mitt skal bli bok!

Arbeidstittel er: "Ikke som planlagt" og vi har kalt prosjektet en oppfølger til "Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?" til tross for at jeg fokuserer på identitet (og ikke spiseforstyrrelser.) Dersom jeg skal oppsummere det veldig kort handler det om å frigjøre seg fra forventninger.

Uten å late som om jeg har en vidunderoppskrift på hvordan man blir glad i seg selv eller hvordan man kan skape et godt liv som ikke nødvendigvis ligner det man (og med man mener jeg meg selv) forstilte seg håper jeg at min prosess kan inspirere noen til å leve litt mer autentisk.

Jeg er veldig godt i gang, men det tar tid og jeg har ikke hastverk. Dersom alt går etter planen (i dette tilfellet håper jeg det går NØYAKTIG som planlagt) blir det utgivelse på Aschehoug forlag januar 2017.

Jeg er lettet og spent og veldig motivert, men først?

 Sykehuset har pyntet seg :)

Sykehuset har pyntet seg :)

JUL.

Jeg har skikkelig julestemning og gleder meg til noen rolige dager hjemme.

Vi pleier egentlig å ha besøk fra Norge i julen, eller vi reiser bort, bare vi to, men i år skal Tias jobbe på helligdagene (mange av kollegene hans har små barn og han stiller frivillig. Snill? Snilleste jeg vet om!) Innimellom slagene blir det derimot max avslapping og kos.

 (Med solbriller...)

(Med solbriller...)

Jeg vil savne familien(e) vår(e) og enkelte tradisjoner, men gleder meg veldig til at verden tar seg en liten pause. Det er noe av det beste med julen, synes jeg, at det ikke er så mange svinger man må henge med i.

Helt uavhengig av hvordan du feirer ønsker jeg deg fine og fredfulle dager.

For plutselig er det PLAY, til og med fast-forward og vi er tilbake i hverdagen med fullt kjør og fokus på "new beginnings" og nyttårsforsetter (jeg avskyr nyttårsforsetter) og klampen i bånn inn i 2016.

 Reindsyrbøylen ER faktisk Ducky sin, men hun vil ikke ha den på seg, bare tygge-tygge-tygge ; )

Reindsyrbøylen ER faktisk Ducky sin, men hun vil ikke ha den på seg, bare tygge-tygge-tygge ; )


Til slutt:

Kan du krysse fingrene for at "Ikke som planlagt" utgis i januar 2017, nøyaktig som planlagt?

Og hva synes du om naboenes pynting? Blendende vakkert?

Det som er litt morsomt er at jeg, etter snart fire år i USA, har blitt veldig påvirket av pyntetradisjonene (enkelte holder til og med konkurranse.)

Her om dagen var jeg veldig nær ved å kjøpe en liten blinkende BB8-robot (naboen har R2D2) som på ingen måte matcher resten av pynten vår (hvite/gule/"normale" lys) og når jeg ser hus som virkelig dratt den helt ut tenker jeg ikke: "harry", jeg blir bare glad og synes det er fint :)

Neste år, neste år...

GOD JUL!