Digg med regn? Trekker det tilbake!

Snart helg.

Og snart besøk fra Norge. Ducky og Drago er klare:

Jeg sa jeg gledet meg til litt regn.

Trekker det tilbake. I går vasket jeg gulvet. Og i dag våknet jeg til DETTE:

Delikat, ikke sant?

Sånn er det med hundedør. Utrolig praktisk, utrolig upraktisk.

I natt har det visst vært mye farting inn og ut.

Derfor har vi både støvsuget og vasket IGJEN. Jeg sier vi fordi jeg har en veldig gira assistent, Ducky, som velter vaskebøtter og angriper støvsugeren UTEN frykt (det samme gjorde hun en gang med gressklipperen, noe jeg IKKE tok bilde av, for det var ikke like "gøy", så når jeg klipper må hun følge med fra vinduet. Alltid fornærma.)

Jeg kunne satt henne på plass, og ofte gjør jeg det, men jeg unner henne litt spenning i hverdagen.

Drago er ikke like engasjert, heldigvis, han er faktisk ganske redd for støvsugeren og synes vaskedager er forferdelig stressende.

I morgen vil jeg gjerne poste et utdrag fra teksten min. Men nå er det ikke lenge til flyet fra Reykjavik lander og vi (okay, jeg) må lage middag.