Nytt design + yardsales

Var ikke dette bedre, da?

Søkefelt og arkiv ligger helt nederst. Noe annet en blogg trenger?

De fine kommentarene ble ikke med videre, men ellers har jeg fått med alle innleggene.

Enda så glad jeg er for all kunnskap internett gir meg, og, selvfølgelig mulighet for verdifull kommunikasjon er det en liten del av meg som savner et liv uten. Det er frivillig, så klart, og jeg oppsøker det jo, hele tiden, vil jo det, liker det jo, vet egentlig ikke hva jeg skulle gjort uten, men innimellom tenker jeg at det hadde vært digg å ikke være koblet på noe som helst. I det minste i noen dager. Men det kan jeg jo bare bestemme meg for. En nettfri dag i uken eller noe.

Kanskje skyldes denne aversjonen også delvis at jeg ikke er spesielt god til å - for eksempel - sette opp en ny blogg med ny plattform for så å overføre til domenet mitt osv? (Vet ikke om det er riktig måte å si det på en gang, jeg. Vet bare at jeg så veldig mange Youtube-tutorials i går.)

Ducky og Drago distrahert av annen spenning og lot meg være i fred. De lot seg underholde av naboenes yard sales, for på begge sider av huset dukket det opp sykt mange spennende folk som kjøpte sykt mye dritt (og sikkert noe som ikke var dritt, men jeg har fått så nok av TING etter alle flytteprosessene vi har vært gjennom de siste årene at jeg ikke orker tanken på å kjøpe noe, verken nytt eller brukt. Denne uken skal jeg faktisk selge unna masse på eBay og donere enda mer til Goodwill.)

Likevel måtte jeg ta en liten titt. Men jeg var ikke spesielt interessert i en brukt barneseng formet som en racerbil, en kommode som fremdeles hadde bleier i øverste skuff (ikke jeg som oppdaget det, altså), heller ikke kaffekopper med påskriften:

"I childproofed my house, but they still get in!" .

Bedre enn TV.

Og apropos: I går "oppdaget" jeg en ny TV-serier (for meg ny ihvertfall.)

Og fordi jeg ikke tror "alle" har sett "CATASTROPHE" er det litt morsommere å anbefale den (trykk på linken for å se trailer: GJØR DET, den er dritbra) fremfor f.eks... jeg vet ikke, House of Cards/Girls/Breaking Bad? (For de har du vel aldri hørt om?)

Men kanskje har du ikke sett "TRANSPARENT?"

"LOOKING"? (Som er kansellert etter en fantastisk sesong...)?

Dersom du ikke har sett noen av disse håper jeg at det regner der du er. At det plasker ned. Eventuelt kan du vente til høsten og nyte sol nå.

Jeg ELSKER filmer og TV-serier nesten (men egentlig ikke i nærheten av) like høyt som jeg elsker bøker. Og jeg er ikke flau over maratonene mine i sofaen. Jeg ser ganske sjelden på TV, men når jeg først slår til er det snakk om binge-watching.

Dette skulle bli et kort innlegg om noe helt annet enn TV, men men... 


Til slutt:

Hender det du savner et liv uten internett? Med bøker laget av papir og null anelse om hva søsteren til en bekjent av en du gikk i barnehagen med bruker sommerferien sin på?

Fungerer bloggen bedre nå? (Det er ikke lov å svare nei på dette spørsmålet.)

Jeg tror alle kan kommentere, og jeg vet du kan være helt anonym.