Søndagslister #3

Litt på etterskudd, men dette er jeg takknemlig for i uken som gikk:

At vi fikk fjernet 15 - femten - vepsebol fra porchen vår. (Vepsen her er illsint og vanskelig å bli kvitt.) Etter nesten to timer med en ghostbuster-mann i hagen var vi "all-clear".

Mest takknemlig er nok stakkars Ducky, som svelget en veps for et par uker siden og endte opp på legevakten med veldig oppsvulmet ansikt...

Her er vepsebolene:

Og her er boxeren noen timer etter behandling, ikke lenger en ballong, men fremdeles litt hoven:

IMG_4206.JPG

Også takknemlig for NY Nespresso-maskin. Etter mange år med pulverkaffe (jeg mixer forskjellige typer og har inntil nylig ment at det er aller best) har jeg innsett at jeg tok feil.

Det finnes sikkert mer fancy maskiner enn en Nespresso, men for meg er denne kaffen perfekt og hver kveld håper jeg at natten går fort så jeg kan stå opp og drikke kaffe:

Takknemlig for at det finnes folk som jobber frivillig for hunder. Jeg fikk dessverre ikke tatt bilder da vi leverte mat etc for et par uker siden, men her er noen fra shelteret:

Turkey + gravy (babymat) for hunder med matallergier. Kattene fikk tunfisk, ingen forksjellsbehandling :-)

Ingenting gjør meg mer trist eller mer sint enn mishandling av dyr og tanken på at ikke alle har et godt hjem.


Jeg er også veldig takknemlig for TIAS.

Fordi han er crispy og zesty og lukter sweet. (Ikke cheesy.)


Og dette gleder jeg meg til:

Skrive. De siste dagene har gått med til mye praktisk (nødvendig, selvfølgelig, men litt kjedelig), og jeg gleder meg til å fortsette på et par av prosjektene mine.

 Drago leser "Not that kind of girl" av Lena Dunham.

Drago leser "Not that kind of girl" av Lena Dunham.

Jeg har en venninne som fikk SJOKK da jeg innrømmet at jeg aldri har lest noe av Virginia Woolf. "A Room of One's Own" er nå lastet ned på Kindle og jeg skal komme i gang i løpet av uken.

I løpet av året vil jeg lese flere klassikere, for jeg henger ikke helt med når folk referer til for ex Animal Farm, og klassikere er tross alt klassikere av en grunn. Jeg har nok mye BRA i vente og før jeg starter på alle de amerikanske (listen jeg har fått er LANG) gleder jeg meg altså til "A Room of One's Own".


Men før jeg skal skrive og lese skal jeg spille spill. I kveld skal vi nemlig ha "game night" med venner.

(Første gangen vi var med på det tenkte jeg, som jeg ofte gjør: "Dette er AKKURAT som på film". Da vi flyttet hit var jeg også fascinert av alt fra gule skolebusser til fester med røde plastkopper... Jeg har, i løpet av tre år, kommet over det med bussene. Heldigvis, får man vel si.)

Jeg GLEDER meg til verdens beste guacamole og chips, og jeg gleder meg til å få bedre bokstaver i Scrabble enn sist jeg spilte:


Ai-ai... Au... Ikke veldig takknemlig...Til slutt:

Hva gleder du deg til i uken som kommer?

Liker du brettspill? Jeg ELSKER. (Men når folk vil MIME forsvinner entusiasmen.)

Har du lest noe av Virginia Woolf?

Ønsk meg lykke til med Scrabble-bokstavene i kveld... Takk!