Minibibliotek.

I går var jeg i det gamle nabolaget vårt (vi flyttet derfra i oktober, før det igjen bodde vi i to ulike leiligheter, jeg er drittlei av å flytte og har ingen planer om å pakke noe som helst på noen år.)

Uansett. Jeg tok bilder av disse fantastiske "Little Free Libraries" jeg pleide å snoke i:

Minibibliotek man kan bestille og sette opp foran huset sitt. Poenget er at hvem-som-helst skal legge igjen en bok i bytte mot en man velger seg.

Dessverre hadde jeg ingen bøker med meg, noe som egentlig ikke var så farlig, for jeg fant heller ingenting spennende, men jeg tok likevel noen bilder fordi jeg elsker konseptet.

Ingen av disse fristet så mye at jeg ville ta dem med UTEN å legge noe igjen, men jeg har faktisk hørt SÅ mye positivt om "The 7 habits of highly effective people" (ganske imponerende reviews?) at jeg muligens må se dette som et tegn på at den bør legges til på leselisten.

Når jeg tidligere har lagt igjen en bok har jeg forestilt meg at en fremmed har funnet akkurat hva de "trenger" og at de får like mye ut av den som jeg. Bøker bør deles, synes jeg.

Her er enda et lite bibliotek, rett over veien fra der vi bodde før (dette hadde ALDRI noe bra, ikke i går heller):

Før jeg avslutter. Her er vårt gamle hus, tatt før Halloween for to år siden med VELDIG beskjeden pynt sammenlignet med naboen - bilde nummer 2.

IKKE av de verste, enkelte hadde så mye spetakkel med spøkelser i trærne og skjeletter som beveget seg at Ducky (som da var valp) ikke turte å gå forbi.

Når det nærmer seg jul (dvs oktober/november) skal jeg dele psycho-santa-bilder med deg. Noen tar HELT av.

 Her bodde vi!

Her bodde vi!

 Her bodde/ noen som elsket/mest sannsynlig fremdeles elsker å pynte til alle høytider. Julen var, som nevnt, en stor fest.

Her bodde/ noen som elsket/mest sannsynlig fremdeles elsker å pynte til alle høytider. Julen var, som nevnt, en stor fest.

 Og her er Ducky som valp.

Og her er Ducky som valp.


Til slutt:

Finnes det mini-bibliotek der du bor?

Fristet noen av bøkene deg?

Har du lest "The 7 habits of highly effective people"? Anbefaler du den? De siste månedene har tittelen dukket opp i samtaler og på podcasts og på biblioteket (jeg jobber noen ganger derfra, altså, ikke fra en av disse boksene, men fra en bygning) - jeg tror den må leses. Etter Virginia Woolf og tre hundre andre bøker jeg har i en bunke og på en liste...