Søndagslister #4

Denne uken er jeg takknemlig for:

At jeg har skrevet nesten sammenhengende de siste dagene. Nesten uten distraksjoner i form av plang og pling og rang og ring.

Det føles litt rart å liksom koble seg fra verden - jeg har stort sett bare hengt med hundene, litt med Tias når han har hatt fri og ikke vært aktiv på sosiale medier (okay, jeg har sjekket en gang daglig, og gitt meg selv max ti minutter) - men det er også fint å tilbringe hele dager i sin egen boble, ikke la seg påvirke av nyheter og andre oppdateringer.

Mindre tid på nett har gitt - ikke overraskende - enorme fordeler: Mer ro og effektivitet, mindre distraksjoner og stress.

Hva skjer om man sletter Facebook-profilen sin? Går verden under?

At første runde av eBay er over (og andre er godt i gang.) Masse ting og tang er sendt av sted med god hjelp av to assistenter:

Delvis selger vi ting fordi det er laget av skinn (jeg har nevnt at vi er opptatt av dyrevelferd), og delvis fordi vi ønsker å leve mer minimalistisk (ikke på en ekstrem måte.)

Det er uansett utrolig deilig å tømme skapene - og få penger for det.

    Her er det sånn at postpersonen tar MED seg post dersom man legger det ut på porchen fremfor å drasse det med seg til postkontoret... Tipper hun/han ble superhappy da hun/han så disse? Nei?

 

Her er det sånn at postpersonen tar MED seg post dersom man legger det ut på porchen fremfor å drasse det med seg til postkontoret... Tipper hun/han ble superhappy da hun/han så disse? Nei?

Og til slutt er jeg er takknemlig for at jeg har kjøpt meg nok en korktavle til kontoret mitt (en vegg er dekket av et whiteboard, resten av bokhyller, japanske trykk og korktavler med bilder og sitater som inspirerer meg):


Jeg gleder meg også til ganske mye.

Konsert på Red Rocks i kveld. Vi skal se Built to Spill.

Høst. Det er min favorittårstid, jeg er ikke spesielt glad i verken snø og is eller hetebølger, men elsker småregn og frisk vind og peis. Etter 30-35 grader hver dag i snart fem måneder (med unntak av en og annen tornado med haggel på størrelse med tennisballer - det høres ut som om jeg overdriver, men det gjør jeg absolutt ikke) blir det ubeskrivelig deilig med temperaturer som gjør at man kan gå tur med hundene før solen går ned.

    Ducky søker tilflukt i kjelleren under en tornado for et par uker siden.

 

Ducky søker tilflukt i kjelleren under en tornado for et par uker siden.

Jeg gleder meg også til to nye bøker jeg har ventet lenge og spent på:

"Rising strong" av Brené Brown.

Og:

"Big Magic: Creative Living Beyond Fear" av Elizabeth Gilbert.

Jeg regner med at du allerede har lest Brenés andre bøker og hørt Ted-talkene hennes - hvis ikke er det virkelig på tide - se den første her og den andre her.

Many people think of perfectionism as striving to be your best, but it is not about self-improvement; it’s about earning approval and acceptance.
— Brené Brown

Elizabeth Gilberts talk er også helt fantastisk. Du kan se den her.

Never forget that once upon a time, in an unguarded moment, you recognized yourself as a friend.
— Elizabeth Gilbert

Til slutt:

Hender det at du kobler deg helt ut av verden og fordyper deg i et prosjekt?

Hva er din favorittårstid?

Hva er du takknemlig for i uken som gikk? Og hva gleder du deg til?

Og, kanskje viktigst av alt:

Hva skjer om man sletter Facebook-profilen sin? Er du på Facebook?