No chit chat

Jeg er aldri uhøflig eller inappropriate - i hvert fall ikke det jeg vet - og er sikkert flink nok til å chit chatte. Men jeg er utrolig lite glad i det. Som de fleste andre avskyr jeg også pinlige stillheter. Og til tross for at jeg kan være veldig åpen på nett er det ikke sånn at jeg automatisk åpner meg og snakker om for eksempel angst IRL.

Derfor er jeg ofte litt skeptisk når jeg skal møte folk jeg nesten ikke kjenner.

Jeg mener, man vet jo aldri om det blir skikkelig kleint?

I går var jeg på kafé med en jente jeg ikke har sett på kanskje tjue år. (Følte jeg meg gammel nå? Nesten like gammel som da jeg var i Norge for et par år siden og naboen - en gutt jeg fremdeles så for meg at var fem, kanskje seks år gammel - hadde fått LAPPEN. Livsfarlig når småbarn kjører rundt i SUVer.) 

Uansett. Jeg møtte en person IRL som jeg - fra første kaffeslurk - var HELT på nett med.

Vi GLEMTE å chit chatte!

Hoppet bare elegant over og snakket om viktige, fine, interessante, inspirerende ting!

Og jeg er sikker på at jeg avbrøt henne flere ganger fordi JEG måtte fortelle noe OM MEG SELV.

(Det hørtes en smule narsissistisk ut, vil bare få frem at jeg var veldig engasjert og at jeg ellers liker å stille spørsmål for selv å være litt under radaren med mindre jeg kjenner personen veldig godt.)

Etter en samtale jeg helst skulle strukket ut i mange timer (med en klok person som bør besøke Denver oftere) og som liksom satt i meg resten av gårsdagen og i dag fortsetter jeg å skrive med nye innfallsvinkler og masse inspirasjon.

Og apropos. Jeg har potensielt gode nyheter om "word-dokumentet" mitt:

Det har forlatt Macen...

..og responsen er god.

Såpass god at jeg har bestemt meg for å referere til det som "manus."

Ingen garantier for at det rykker videre opp i gradene, men jeg krysser fingrene og jobber hardt (etter at jeg har avkrysset dem) for at det skal skje.


Til slutt:

Har du opplevd å "klikke" med noen fra første stund? Jeg elsker når det - en nokså sjelden gang - skjer. Liker du å chit chatte?

Kan du krysse fingrene for at jeg klarer å skrive noe vettugt de neste dagene? Og ukene? TAKK.