Året er nytt, jeg er (sjokkerende) den samme

2016 har så langt vært et effektivt og veldig fint år.

I stor grad skyldes det at jeg har vært mindre på nettet. Faktisk nesten ikke i det hele tatt. Alle notifications har vært off på telefonen. Latpoten min har, for første gang, vært avslått fire dager i strekk. Og jeg har - for HÅND (?) - skrevet mer disse dagene enn jeg tror jeg gjorde sammenlagt i desember. 

Først strakk jeg meg etter telefonen hvert tiende minutt, men etter noen timer forsvant trangen til å "sjekke" hva som skjedde utenfor rommet jeg befant meg i flere ganger i timen.

Aller helst vil jeg tviholde på denne flyten og har derfor lovet meg selv at jeg skal tilbringe minimalt med tid på nettet mens jeg jobber videre med prosjektene mine.

 Dette er den boken jeg har lest flest ganger.

Dette er den boken jeg har lest flest ganger.

Også julen tilbrakte jeg uten nett (men med telefon!) og det resulterte i at jeg kom gjennom en stor bunke bøker (inkludert den jeg garantert har lest flest ganger, sikkert femten, og som alltid "treffer": "Man's Search for Meaning" av Viktor Frankl.)

Og da jeg kom meg på nettavisene igjen, hva hadde jeg gått glipp av?

De store nyhetssakene fikk jeg dekket via CNN og resten handlet nesten utelukkende om kcal i julemat (sjokkerende, jeg vet) og hvordan man kan kvitte seg med "julekiloene" og hvordan man kan bli en helt ny utgave av seg selv i 2016.

Jeg hadde, med andre ord, sluppet unna masse støy.

 Dette mennesket - "the least racist person you ever met meg i rævva" - slipper man derimot ikke unna. Dessverre.

Dette mennesket - "the least racist person you ever met meg i rævva" - slipper man derimot ikke unna. Dessverre.

Dersom du savner julen kan jeg trøste deg med at jeg i dag ble møtt av en ROSA og RØD matbutikk, for tiden er jo inne for å kjøpe masse dritt til...

... Valentine's Day.

IMG_1507.JPG

Til slutt:

Har du gjort noen endringer så langt i 2016? Mer av noe? Mindre av noe annet?

Ducky startet med tanntråd 1. januar. So far, so good:

Ha en fin uke!