Keep calm I'm a cane corso/boxer mom

Natten ble tilbrakt i hagen med en syk boxer. Ducky er egentlig en veldig selvstendig og tøff liten dame, men hun freaker ut når hun kaster opp og vil da helst ha selskap. Forståelig nok.

Uten å sammenligne hunder og mennesker - jeg tok meg i å lure på hvordan venninnene mine med to og tre barn takler omgangssyke når de selv er dårlige? Får man superkrefter?

Nok om det.

 Fin genser? Keep calm I'm a cane corso mom, står det. Som du ser er jeg sminket og styla til perfeksjon.

Fin genser? Keep calm I'm a cane corso mom, står det. Som du ser er jeg sminket og styla til perfeksjon.

Artikkelen er fullført, ukens oversettelser er i boks og etter en veldig sosial påske blir dette en arbeidshelg med et spennende prosjekt jeg er så heldig å være involvert i kombinert med manus på boken min som har ligget urørt i et par uker.

Terskelen for å starte er alltid høy når det har gått noen dager, jeg blir redd jeg skal produsere dritt, at jeg har mistet tråden, at jeg skal lese gjennom det jeg nikket fornøyd til i midten av mars og tenke: HÆ? Dette må jeg jo bare slette?

Men det er bare å trosse denne frykten og sette i gang igjen.

Ønsker deg en fin helg :)