Mannen til Melania

Da Obama ble gjenvalgt i 2012 hadde vi nettopp flyttet til Denver, og jeg fikk derfor bare med meg tampen - det vil si de siste fire månedene - av valginnspurten.

Det var akkurat passe.

Men dette?

Hvor lenge skal vi holde på?

En venninne og jeg har sluttet å omtale Trump ved navn. Han heter kun "mannen til Melania."

I mange måneder har jeg fulgt alle debattene live, ledd av mannen til Melania, heiet på Hillrary, forbannet mannen til Melania, heiet mest på Bernie, ledd høyere av mannen til Melania - men etter Twitter-kone-drittslengingen klarer jeg ikke involvere meg mer.

Festlig throwback fra 1998:

Det blir for dumt.

Og jeg kan jo uansett ikke stemme.

Men i november skal jeg involvere meg igjen. Poppe popcorn og kaste i trynet på mannen til Melania når han taper mot Hillary - noe som jo er rart ettersom han har et fantastisk menneske- og kvinnesyn og er "den minst rasistiske personen du kjenner".

Vet jeg har delt dette bildet tidligere. Men jeg kommer bare ikke over det.

Og joda, jeg forstår at han sier det mange vil høre og jeg forstår at enkelte er desperate etter den endringen han lover og at han eventuelt kan gjøre noe med økonomien - likevel klarer jeg ikke å tro at han - in the end - har en sjanse.

Anbefaler deg å høre Dan Carlins episode om valget (den er fra februar, men fremdeles like aktuell. Spesielt interessant om valget 2020. Common Sense er generelt en utrolig god podkast.)