Abstinenser

I påsken var pappa på besøk hos oss med konen sin, Eva.

IMG_5751.JPG

To dager etter at han kom hjem til Oslo fikk han visst abstinenser (hunder, ikke meg) - og heldigvis er han en handlingens mann og bestile derfor ny tur til juli. (Dessverre uten Eva.) Og nå nærmer det seg jo!

Jeg elsker at pappa elsker Colorado og jeg elsker at han aldri gir meg dårlig samvittighet fordi jeg har flyttet så langt unna. (Altså - jeg er jo en selvstendig person som selv velger hvor i verden jeg vil bo, men jeg mener bare at han nok kunne uttrykt at han ville foretrukket at jeg for eksempel slo meg ned i Norge.)

Vi har snakket mye om det - altså, at jeg ikke bor i Oslo - og konklusjonen vår er at kvaliteten på tiden vi tilbringer sammen - som regel ti dager x 2 per år - er veldig høy.

Dessuten blir pappa glad, sier han, av å se hvor godt jeg trives i Denver. Og det gjør jo meg glad.

Fryd og gammen, fryd og gammen.

Uansett. Det jeg egentlig skulle skrive, før jeg rotet meg bort i prat om Norge og abstinenser etter verdens fineste hunder var:

Nå skal Tias og jeg bestille konsertbilletter for sommeren.

Dessverre går pappa glipp av Steely Dan på Red Rocks, men det er mye annet bra å glede seg til :)