La oss ikke sponse andres kroppsdeler!

Min favorittblogger heter Linnéa Myhre.

Akkurat nå har hun en pause fra bloggpausen og deler viktige tanker.

Du har sikkert allerede lest innlegget som heter Spons i ræva? Og hvis du ikke har det? Gjør det.

Jeg aksepterer at folk har forskjellige interesser og mål i livet, men når folk opererer seg offentlig med hundre tusen småjenter som ser på, så må vi innse at dette er i ferd med å gå til helvete. Vi er nødt til å skjerpe oss, tenke over hva vi fremmer, og ikke bare på hva vi kan tjene penger på.
 Bildet er stjålet fra Linnéas blogg.

Bildet er stjålet fra Linnéas blogg.

I USA herjer et fenomen som heter "back-to-school-surgery". 

I følge American Society of Plastic Surgeons utførte nesten 64,000 unge (alder 13 (TRETTEN) til 19 år) kosmetiske inngrep i 2014. Man forventer at tallet skal øke. Noe det sikkert også gjør i Norge når ekstreme inngrep normaliseres via blogg.

Det vanligste i USA er å gjøre det over sommerferien. Så har man liksom tid til å hente seg inn etter inngrepet og kan møte skolehøsten med litt mer enn bare nye sko.

OMG.

Så, ja. La oss ikke være med å finansiere andres operasjoner og bidra til at det normaliseres ytterligere? For ved å klikke seg inn på en blogg eller følge adlinks er man faktisk med på å sponse nye kroppsdeler. Er det ikke sykt?

Linnéa skriver:

Jeg tenker at det er fint å inspirere og la seg inspirere. Men da må vi huske at dersom vi bruker direktelinken for å kjøpe Iselins kjoler og vesker – sponser du henne også i dette tilfellet indirekte med ny nese/rumpe. Og så kjøper hun seg faktisk ny nese/rumpe og skriver om det på bloggen. Og så skal plutselig ALLE ha ny nese/rumpe. Og slik bidrar vi alle til hverandres undergang.

Jeg håper at Linnéa tar seg mange pauser fra bloggpausen.

Hun er skarp og klok og når ut til veldig, veldig mange.