Hvite ark, en blå legg og rødt i glasset - hurra!

17. mai feiret jeg med en nydelig pavlova pyntet med jordbær og blåbær og hvite kremtopper og opptak av korpsmusikk og tog i nabolaget ledet av Drago som flaggbærer og Ducky som drillpike.

Neida.

Jeg hørte disse tre sangene i loop...

Painted lady: Plastic Mermaids

Say Hi: Galaxies Will Be Born

Pinback: Loro

... mens jeg skrev på hvite ark, fikk blåmerke på leggen av å snuble i mine egne skolisser og drakk rødvin (etter det lille fallet, ikke før) og så skrev jeg enda litt og følte at det løftet hele prosjektet tusen hakk.

Jeg tok feil.

Men det nærmer seg, det nærmer seg.

Jeg har pushet gjennom en vegg og har straks et fullstendig førsteutkast som snart forlater laptopen min. Har en følelse av at ja, jeg er inne på noe blandet med wtf, alt jeg skriver er jo så innlysende!

Ser for meg at jeg skal blogge om interessante ting når jeg sender det fra meg.

Mulig jeg tar feil der også.