Bra damer

Dersom du ikke allerede hører på Guri Solbers podkast, "Bra damer", bør du starte med denne ukens episode.

Jeg kjente ikke så godt til Christina Vukicevic, utover at hun løper sykt raskt, men for en... ja, bra dame?

Hun snakker så fint om kroppen - inkludert graviditet og hva hun tenker om de som flasher six-packs i sosiale medier.

Og ikke at det egentlig er så viktig, men jeg digger når folk kan prate om ting som cellulitter også. Noe hun gjør.

Jeg fikk nesten, men bare nesten, lyst til å løpe meg en tur fordi hun fikk det til å høres digg ut. Problemet er bare det at jeg hater det, at jeg aldri har opplevd å sone ut, at det eneste positive for meg har vært å eeeendelig være ferdig. Derfor er det verken noe jeg gjør eller vurderer å starte med igjen :) 

Tur med hundene mine, derimot, det elsker jeg.

Akkurat nå er det så varmt at vi må gå rundt midnatt, men det er feint, for da har vi parken helt for oss selv. Fremdeles i mer enn 20 grader, som ikke akkurat er kjølig, men langt bedre enn den stekende heten vi har på dagtid.

Uansett. Dette skulle ikke handle om meg.

Ville bare anbefale de som ikke allerede lytter ukentlig å laste ned podkasten.

Start med Christina Vukicevic og fortsett med andre bra damer, som Selda Ekiz, Else Kåss Furuseth, Sophie Elise, Kadra Yusuf, Ida Fladen, Maria Mena og - en av mine favorittepisoder - Bertine Zetlitz.

Pluss pluss.