Neste helg, altså!

Ute har det i dag vært 34 C.

Inne holder vi - av hensyn til hundene - 19 grader.

Jeg har derfor drukket grønn juice i hagen.

Og nå, mens jeg skriver dette, kakao (delvis fordi jeg har ny kopp, delvis fordi jeg fryser) inne.

 Dersom denne finnes der du bor - prøv den!

Dersom denne finnes der du bor - prøv den!

Denne helgen hadde jeg egentlig planer om å være sosial - men da noe kom i veien for venninnen min bestemte jeg meg heller for å jobbe. Skikkelig. Til langt på natt fredag, tidlig opp lørdag, til langt på natt lørdag og helt til nå - halv ni søndag kveld.

Og jeg angrer.

For i morgen er det jo en ny uke og lenge til det igjen blir helg. Digg å få ting gjort, så klart, det er det alltid, men jeg hadde lovet meg selv å slutte å være så tullete/ekstrem med tanke på arbeid. Jaja. Gjort er gjort og jeg kan i det minste sende fra meg en god del og kanskje fokusere mer på mine egne prosjekter de neste dagene.

Og neste helg?

Ingen jobbing. Og den juicen og den kakaoen skal erstattes av iskald hvitvin ute og ikke fullt så kald rødvin inne.

Håper din helg har vært mer sosial enn min og at du starter uken med det overskuddet man faktsik får - og trenger - av et avbrekk fra hverdagen :)

Skål!