Stranger things og kinesisk visdom

Det er alltid litt trist når hyggelig besøk reiser hjem igjen.

 Jeg kunne delt fem versjoner av dette bildet, men tro meg, de fire andre kan ikke måle seg med dette blinkskuddet.

Jeg kunne delt fem versjoner av dette bildet, men tro meg, de fire andre kan ikke måle seg med dette blinkskuddet.

 Veldig glad i bjørnen.

Veldig glad i bjørnen.

Heldigvis har jeg mye å catche up på, og dermed ikke tid til å se ut av vinduet og gråte så høyt at det kan høres helt til Norge i håp om at pappa kommer tilbake:

Jeg jobber fremdeles med tre, kanskje fire, nye kapitler og diskuterer ideer til bokomslaget. Det betyr jo at det nærmer seg og vi har en del alternativer. Jeg tror også at arbeidstittelen ikke byttes ut:

Ikke som planlagt. (Hva tenker du om den?)

Fordi jeg nylig har slettet mye tenkte jeg kanskje å dele litt tekst her - fremfor å la det råtne i en mappe som heter "utkast 789 av manus".

Ellers (i sterk kontrast til alt jeg hittil har skrevet) er det ikke så mye interessant å fortelle.

Vi har jobbet mye i hagen (og med vi mener jeg primært pappa), drukket vin og hørt på musikk, og sett store deler av den demokratiske national convention. Det var mange gode taler som tjente Hillary (spesielt Khizr Khan, Bill Clinton, Michelle Obama, president Obama og Chelsea Clinton), men jeg synes oppriktig synd på Bernie som smilte tappert (og på ett tidspunkt skar en grimase.)

Jeg håper hun vinner (så klart.) Men om fire år ville det vært fantastisk om jeg faktisk har fått stemmerett og at Bernie er kandidat. 

Som oppladning til Hong Kong (bare to uker!) og fordi det er pappas favoritt har vi stort sett spist kinesisk:

Du MÅ se en Netflix-serie som heter:

Stranger things.

Det er det mest spennende (og litt skumle) jeg har sett på lenge. Jeg er kjempeglad i sci-fi, men det er så absolutt ikke et must. Den har fått 9.2 på imdb og 94% på Rotten tomatoes og dersom Winona Ryder ikke vinner en pris på sin rolle som moren til en gutt som forsvinner skjønner jeg ingenting.

Heller enn en klumsete recap fra meg kan du se trailer her:

Og ellers må jeg anbefale "The night of". Igjen. Og igjen.

Vel, der fikk dette innlegget litt verdi også.

Stikk innom for tekstutdrag som egentlig var dømt til å råtne - det kan jo ikke bli annet enn bra.