Szechuan pepper

Én natt i Tokyo, fulgt av tre i Hong Kong - og vi er tilbake i Denver.

Oppsummert med ett ord: FANTASTISK.

Snakk om å dytte max med gøy og spenning inn på en nokså kort sommerferie :)

Var skikkelig tøff i trynet i morges og påsto at jetlag ikke ville bli noe problem. Der tok jeg selvfølgelig feil. Verst blir det nok i morgen, men allerede nå er hjernen fylt av bomull, det prikker i hendene og armene og synet henger liksom litt igjen når jeg snur for raskt på hodet.

Tretten timers flytur og fjorten timers tidsforskjell = perfekt utgangspunkt for å hente seg inn igjen med arbeid.

Tenk på alt jeg kunne blogget om?

Og så blir det med dette. En skam.

Jeg kommer sterkere tilbake.

Dersom du ikke tok den elleville og meget spicy spøken betyr det at du er ved dine fulle fem og har en humor som fungerer utmerket.

Og dersom du fniste litt håper jeg du tar deg en liten høneblund.