Ødemark og storbyer

Denne helgen har vi kjørt langt-langt-langt oppi Rocky Mountains for å spise brunch hos en kollega av Tias.

Jeg har ikke ord for hvor vakkert det var med en bekk som rant forbi en enorm terrasse, masse fugler og mini-chipmunks som løp rundt på gresset.

Da jeg i tillegg fikk vite at det bor en revefamilie på fem rett ved, at de hadde besøk av en elg i forrige uke og at det hender de ser bjørn tenkte jeg:

Her kan jeg bo.

Det samme tenkte jeg da jeg var i Tokyo.

(Hong Kong var også fantastisk, men jeg kunne ikke tenke meg å bo der. Likevel, noen bilder fordi hundene er lei av å klines utover internett):

Det er mange steder jeg gjerne skulle tilbrakt noen måneder. Inkludert Dublin, som jeg stadig tar meg i å savne når solen steker her (fremdeles over tretti grader hver dag, men det kommer seg.)

Den første delen av studietiden bodde vi rett ved stranda (Sandymount Beach, for de som har lest noe av James Joyce - jeg ga opp Ulysses etter under førti sider kan jeg stolt meddele), siden ved Phoenix Park - det blåste friskt og det lå liksom alltid litt regn i lufta.

 Et sjeldent solglimt måtte avbildes.

Et sjeldent solglimt måtte avbildes.

Ellers frister flere steder i USA. Som Seattle. Men kanskje spesielt California.

San Diego? San Francisco? Ja takk.

Og apropos - dersom du fulgte den fantastiske serien Looking har de laget en avsluttende film (den ble kansellert etter bare én sesong og jeg kan ikke begripe hvorfor.) 

Uansett, vi så filmen i går mens vi spiste en spicy pizza med tre typer chilli - og det var jo litt morsom at han nettopp hadde flyttet fra Colorado til California. (Anbefales forsåvidt ikke dersom du ikke har sett serien først, Noe du bør.)

Nok om fiktiv flytting til ødemark og storby.

Akkurat nå er Denver, litt utenfor sentrum, men likevel nærme fjellene, best.

Denne uken har jeg tre høydepunkter å se frem til: vi skal på to konserter og ut og spise med venner. Ellers blir det sene kvelder med jobbing. Og så lenge jeg får sosialt påfyll innimellom er det lite jeg liker bedre enn det.

God uke!