Om å gjøre og kjøre og høre - mens man lar seg berøre

Det beste med august er at verden våkner fra en dvale. Endelig starter alle podkaster opp igjen!

Bra damer er fremdeles en av mine favoritter. Spesielt episoden med veldig kloke og engasjerte Ingeborg Senneset og den siste, med Christine Dancke - også en skikkelig spennende person. Jeg blir så glad av å høre reflekterte og interessante folk snakke sammen.

Ingeborg anbefaler blant annet en bok som heter: "Bli sint" av Stéphane Hessel. Den skal jeg lese.

IMG_7271.PNG

Ellers er vel Tusvik og Tønne snart ferdig med sommerspesialene sine, og Radioresepsjonen kommer vel tilbake? Og Lørdagsrådet?

Jeg hører også på Harm og Hegseth og Krisemøte og Venninna di og Apropos. Og til tross for at jeg så absolutt ikke er i målgruppen er jeg så begeistret for Ulrikke Falck at jeg også er Friår-fan.

Jaja.

At jeg hører på flest amerikanske podkaster avslører jo at jeg tilbringer mer enn bare et par timer om dagen på å lytte til andres samtaler. Det skal sies at jeg gjør det mens jeg kjører bil, går med hundene, støvsuger, bretter tøy, klipper gress og lager mat, altså.

Tror jeg hadde klikka om jeg for eksempel skulle begynt å vaske huset eller luke i stillhet. Det er kanskje ikke et veldig godt tegn. Men man lærer jo litt, da.

Har du noen flere norske å anbefale?

Så jeg får litt renere gulv, mener jeg?